Slideshow
collage of brains

Benut je hersencapaciteit beter met BrainStudio

BrainStudio

Organisatie

BrainStudio is de grondlegger in Nederland van Brain Trainingen. Sinds 1992 biedt BrainStudio een concept aan dat mensen leert om sneller en beter informatie te verwerken door het toepassen van technieken gebaseerd op de werking van het brein.

Het mission statement van BrainStudio luidt dan ook:

‘To enable individuals and organizations throughout the world to boost brain performance.’

Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf dat in vele landen in de wereld (18 landen in Europa, Australië, Afrika, het Midden Oosten, het Verre Oosten, Rusland, Zuid-Amerika en de USA) actief is. Het concept wordt  in 9 verschillende talen aangeboden: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Russisch, Spaans, Italiaans, Portugees en Turks.

BrainStudio heeft een uniek totaal concept ontwikkeld dat organisaties helpt de productiviteit van medewerkers te verhogen en hen leert om te gaan met ‘information overload’.

BrainStudio pleit ervoor om gebruik te maken van een totaaloplossing in plaats van het ad-hoc volgen van een training. Doel is een verandering te realiseren in het opnemen, vastleggen en kunnen reproduceren van informatie. Hiertoe vormt de implementatie van het totaalconcept de basis.