Slideshow

Trainingen

Lezingen BrainStudio verzorgt lezingen/keynote speeches op maat voor grote en kleine groepen.
Business Brain Training - 2 dagen Leer in 2 dagen uw hersencapaciteit beter benutten, sneller te leren en effectiever informatie verwerken.
Business Brain Training - 1 dag Praktische snelleertechnieken zoals snellezen en mind mapping om te overleven in het informatietijdperk.
Gelukskunde - 1 dag Gelukskunde helpt bij het bereiken van doelen, het vergroten van het geluksquotiƫnt en het bereiken van meer succes.
Brain Performance Training - 3 dagen De Brain Performance Training is een combinatie van de Business Brain Training en de training gelukskunde.
Workshop Snellezen Wat kunt u doen om informatie sneller te verwerken, waardoor u tijd wint en kunt zorgen voor een betere balans in uw werk en uw leven? Snellezen is daarvoor een belangrijke techniek.
Workshop Mind Mapping Een van de technieken om ons brein beter te gebruiken, meer informatie te verwerken, een beter overzicht te houden en sneller te leren, is de mind map techniek.
Workshop Geheugentechnieken U kunt uw geheugen aanzienlijk verbeteren door meer te weten over hoe uw geheugen werkt, door beter waar te nemen en aandacht te geven aan dingen die u wilt onthouden.
Leer als een Speer (12 t/m 17 jaar) - 1 dag Wil je sneller en beter leren leren? Tijd besparen op je schoolwerk en toch je resultaten verbeteren? Dat kan door het leren van snelleertechnieken. BrainStudio heeft een speciale dag over dit onderwerp voor je samengesteld.